Bosnia FF Tranås

Referat: Husqvarna IF - Bosnia FF Tranås

Naturgräs eller konstgräs spelar ingen roll .
Vi var sugna på 3 pinnar idag.
Motståndare idag var Bosnia som vi spelade 1-1 i våras. Där vi borde ha 3p med oss. Massa frilägen, boll på mållinjen m.m. Tyvärr blev det 1p
Idag hade vi "plockat" bort frilägessumparen Jende och satt in Backlund på topp. Vilket höll på att ge resultat redan efter 10 min efter ett bra pass. Men en motståndare kom ivägen. Efter 25 min kom utdelningen. Då Backlund störde målvakten och kunde skjuta in 1-0. Vi hade bra kontroll på läget men blev lite passiva strax innan vila så Bosnia kunde kvittera. Lite slarvigt !
2:a halvlek startade bra. Efter en fin upprullning på kanten kunde Moses lobba in 2-1 målet.
Vi kände oss självsäkra och det straffade sig. 2-2 var ett faktum. Även där slarvade vi.
Vi ökade farten och några minuter senare fick domaren för sig att Backlund var offside(märkligt) när han sköt in 3-2 efter framspel av Hampus. ( Som kanske skulle ha straff innan passningen)
Ett par minuter senare kom 3-2 av Bosch
4-2 hann vi göra innan domaren blåste av. Målskytt Paulos
En stabil insats av laget gjorde att vi kunde ta 3p
Domaren gjorde vad han skulle. Kanske någon miss typ Backlunds offside eller Hampus straff men vi ger han 4 visslor av 5